zakelijk werk | stroomen.nl

________________________________________________________________________

creatief denker

Karin is een creatief denker. Ze ontwikkelt als adviseur en ontwerper met een open mind creatieve oplossingen voor groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Nieuwe mogelijkheden ontstaan en nieuwe zaken komen van de grond. Ze is goed in het structuren en terugbrengen van zaken tot de kern. En werkt tegelijk intuïtief. Ze voert de ontwikkelde projecten ook uit, liefst in samenwerking.

coaching

Zo nu en dan is ze de coach van individuen. Als u daar interesse in heeft kunt u contact opnemen en kan een op maat gesneden programma in overleg worden samengesteld. Haar onderneming stroomen.nl is in 2016 opgericht en in Rotterdam gevestigd.

afgelopen decennia

In de afgelopen decennia – vanaf 1993 (met enige onderbreking) tot 2016 – was ze advocaat in het insolventie- ondernemings- en arbeidsrecht bij verschillende advocatenkantoren. Sinds 1999 werkt Karin in de Kunstsector. Ze heeft de afgelopen jaren naast de ontwikkeling van haar eigen beeldende kunstpraktijk gewerkt aan (kunst)projecten samen met anderen (soms als projectleider) en heeft zitting (gehad) in verschillende stichtingsbesturen in de stad Rotterdam. Ze zat ondermeer in het bestuur van het creatieve vrouwennetwerk Vice Venus, richtte in 2013 de inmiddels succesvolle lokale publieke omroep OPEN Rotterdam op met een aantal mediaondernemers en in 2017 lukte het het pontje VeerpontZuid – tussen Charlois en Katendrecht – varende te krijgen in samenwerking met en in opdracht van de Rotterdamse kunstenaar Kamiel Verschuren.

opleiding

Karin is opgeleid als beeldend kunstenaar (Willem de Kooning Academie) als manager (Hoge Hotelschool Maastricht) en als jurist (Erasmus Universiteit Rotterdam).